Även om jag redan ansåg att vi är en enpartistat, så glömmer jag ändå lätt bort det i vardagen. Sajten Enpartistaten gör verkligheten mer påtagligt, eftersom man inte kan ducka på samma sätt när man får så många påminnelser och bevis samtidigt.

Visste ni till exempel att socialdemokrater betalar en tiondel av sina arvoden direkt till partiet, avdragsgillt! Naturligtvis är det inte avdragsgillt att ge till andra organisationer.

Tsunami hanteringen och hanteringen av ministerposter finns också som skräckexempel. Men det mest skrämmande är ändå den begränsade åsiktsfriheten. Där både förskolebarn, skolbarn, studenter och invandrare, utan reflektion skolas i sann socialdemokratisk anda.

Få en inblick i vad kurslitteratur i Svenska för Invandrare, SfI, ger för bild av Sverige (och socialdemokratin) genom att spela Välkommen till Sverige! (Se högerkolumnen på Enpartistaten.)

Det är verkligen hög tid för Maktskifte06 samt kurslitteratur på vetenskaplig grund, istället för på socialdemokratisk grund.

Åsa Carlsson
Liberal

Annonser